Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Serviciile si produsele sunt in egala masura importante

Cefin Trucks isi propune in 2020 sa continue extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clientilor sai si are un plan ambitios de a dezvolta reteaua de service-uri autorizate la cele mai inalte standarde si divizia de inchiriere de camioane pe termen scurt. Firma urma sa Inchida 2019 cu 570 de camioane Ford noi livrate, iar in 2020 isi propune sa depaseasca 700, cresterea urmand sa vina din segmentul de transport international, unde F-Max are un mare potential, in ciuda unei piete autohtone de vehicule grele care va continua sa scada.

Din perspectiva lui Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, vanzarile de camioane din Romania au fost influentate in 2019 de un cumul de factori ce au dus la multe incertitudini: Pachetul Mobilitate, instabilitatea politica, dezbaterile ample despre motorizarile viitorului, introducerea tahografului inteligent. Acestea nu au ajutat deloc in luarea deciziilor de a investi in flote noi, ceea ce s-a simtit mai ales de la trimestrul al doilea la al treilea, cand vanzarile au scazut cu mai mult de 30%.
Totusi, volumele Ford Trucks s-au dublat fata de cele din 2018 si se asteapta sa creasca si in 2020 cu peste 20%, pe o piata ce va continua sa stagneze. „Intrevedem o oportunitate pe o piata dificila: Ford Trucks ofera cel mai bun raport calitate pret, cost/km si valoare adaugata pentru afacerile clientilor nostri, pentru a deveni mai competitivi.”

Articole similare

Ad