Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Setra

In familia Setra, cele trei game – MultiClass, ComfortClass si TopClass – acopera toate aplicatiile de transport interurban, international si turistic. Nu mai putin de sase modele – trei UL business si trei LE business – sunt disponibile pentru primul segment, in variante cu doua si trei axe, de la 12,2 la 14,6 m lungime.

Autocarele ComfortClass sunt destinate aplicatiilor de zi cu zi, care tintesc oferirea unui nivel ridicat de calitate. Se poate alege intre sase versiuni HD (S-511 HD, S-515 HD si S-516 HD/2 – autovehicule pe doua axe – si S-516 HD, S-517 HD si S-519 HD – pe trei axe), precum si diferite pachete de echipari, menite sa sporeasca siguranta in operare si confortul – spre exemplu, Cockpit Package sau Visibility Package in functie de aplicatie, se poate opta pentru unul sau doua scaune pentru ghid, bucatarie in partea din spate, monitoare de 19 inch fixe sau rabatabile, Coach Multimedia System, porturi USB intre scaune sau lift pentru caruciorul destinat persoanelor cu dizabilitati.
Sistemul de propulsie se alege in functie de gabaritul vehiculul si de tipul de utilizare in acest sens, sunt disponibile motoarele OM-936 cu injectie directa common rail, OM-470 si OM-471, ultimele cu sistem de injectie X-Pulse. Autocarele din gama CC pot fi echipate cu ABA 4, Sideguard Assist, cruise control adaptiv, SPA si FCG.

Articole similare