Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Isuzu

Anadolu Isuzu a lansat in 2019 trei modele cu sisteme de propulsie alternativa: Novociti Volt si Citivolt 12, ambele cu motorizare electrica, si Interliner 13 CNG. Acesta din urma va fi disponibil din trimestrul al treilea al 2020, in timp ce vehiculele electrice vor putea fi comandate din 2021.
Novociti Volt va avea baterii Li-ion de 200 kWh si o autonomie de 270 km. Vehiculul va fi prevazut cu panouri solare pe plafon, ce vor produce energie suplimentara pentru utilizatorii auxiliari, economisind astfel energia din baterii. Citivolt va avea un pachet de baterii de 230 kWh, fiind garantat pentru distante de pana la 300 km. Ambele modele vor fi prevazute cu sisteme inteligente de numarare a pasagerilor, monitoare, sisteme de detectare a atentiei soferului, alcoolmetru, urmarire a unghiului mort, Wi-Fi etc.

Interliner 13 CNG va fi propulsat de motorul Cummins de 320 CP si va oferi o autonomie de 700 km. Vehiculul este gandit pentru clasa II, cu spatiu pentru carucior si locuri pentru pasageri in picioare, iar capacitatea in calele de bagaje este de 7,6 m3.
Cel mai bine vandut autobuz Isuzu in Romania, Citiport, are 12 m lungime si este echipat cu motorul Cummins Euro 6, de 6,7 l, care dezvolta 204 CP la 2.100 rpm. Vehiculul beneficiaza de pachet complet de sisteme de siguranta, ce include EBS, intarder cu 3 trepte integrat in cutia de viteze, asistenta la plecarea din rampa si frana de stationare. Cabina soferului este separata de salonul pasagerilor prin perete despartitor. Accesul la bord se face cu usurinta, Citiport fiind prevazut cu functie de Ingenunchere la oprirea in statii.

Articole similare