Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wylze Logistik relanseaza Mitsubishi pe piata romaneasca

Mitsubishi Forklift Trucks, unul dintre primii 4 producatori mondiali de echipamente de ridicat si manipulat, este reprezentat in Romania, incepand din acest an, de Wylze Logistik. Distribuitorul prahovean, care are in portofoliu mai multe branduri de top, este recunoscut la nivel european pentru experienta acumulata pe piata de profil, precum si pentru reteaua de service, cu acoperire la nivel national. Mitsubishi propune o gama completa de utilaje de stivuit pentru aplicatii de interior si de exterior, inclusiv tehnologie litiu-ion, castigandu-si un renume din performanta si fiabilitate. Clientii din Romania vor avea la dispozitie toate variantele binecunoscute de achizitie – cumparare efectiva, inchiriere pe termen lung sau pe termen scurt. Primele echipamente pe stoc au fost deja aduse la sediul din Ploiesti al Wylze Logistik.
 
Piata de echipamente de stivuit din Romania a cunoscut o dezvoltare sustinuta in ultimii ani, in intervalul 2013-2018 fiind inregistrata o crestere medie de 25% pe an a volumului de utilaje comercializate aici. Doar in 2019 s-a produs un mic recul fata de anul anterior (-12,5%), insa acesta vine dupa un 2018 atipic, a carui crestere artificiala in cifre este data de achizitia record, de 1.000 de unitati, a unui mare retailer, si nu are legatura cu evolutia normala a pietei. Pentru urmatorii ani, in conditiile unei economii mondiale stabile, specialistii estimeaza mentinerea tendintei de crestere a volumelor de echipamente. Cum Romania este una dintre cele mai importante piete din Europa de Est, cu mare potential de dezvoltare in continuare, o prezenta solida a Mitsubishi Forklift Trucks pe piata era de asteptat.
Parteneriatul exclusiv dintre producatorul japonez si Wylze Logistik a inceput de anul acesta, dealerul prahovean oferind toata gama Mitsubishi de echipamente de ridicat si de manipulat in Romania si in Republica Moldova, o parte dintre cele mai populare modele urmand sa fie disponibile pe stoc.

Articole similare

Ad