Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expansiunea continua in ciuda contextului corona-economic

Transportatorul rutier spaniol de marfa Arin Express a intrat pe piata din Romania in februarie anul acesta, biroul nou deschis de la Pitesti alaturandu-se celorlalte doua ale companiei din plan extern (Tanger si Istanbul) si celor trei din tara de origine. In ciuda epidemiei de Covid-19, expansiunea va continua in 2020 cu un nou sediu in nordul Italiei, probabil in zona Milano-Torino, in acelasi timp dorindu-se si o extindere a retelei de depozite, pe cat posibil, in apropiere de fiecare granita europeana. Toate aceste eforturi se fac in pregatirea unor volume tot mai mari de transport, venite in special din automotive, sectorul in care compania activeaza predominant. Iar faptul ca fabricile din domeniu sunt printre primele deschise in toate statele europene, dupa ridicarea restrictiilor impuse de autoritati, ii da un impuls in plus branch managerului pe Romania, George Ciocirlan, sa afirme ca cel mai probabil in toamna activitatile isi vor recapata nivelul normal, iar extinderea echipei de angajati si a portofoliului de colaboratori din Romania va continua in ritmul propus la inceput de an.

Intrarea din Romania are ca scop principal optimizarea rutelor catre Turcia si Maroc, dar si dezvoltarea zonei est-europene, precum Serbia, Ucraina si Bulgaria.

Transportatorul rutier spaniol de marfa Arin Express a intrat pe piata din Romania in februarie anul acesta, biroul nou deschis de la Pitesti alaturandu-se celorlalte doua ale companiei din plan extern (Tanger si Istanbul) si celor trei din tara de origine. In ciuda epidemiei de Covid-19, expansiunea va continua in 2020 cu un nou sediu […]

Conținut restricționat

Cumpară unul din abonamentele noastre pentru a avea acces la toate informațiile imediat sau fă-ți cont pentru a vedea articolele mai vechi de 3 luni.

Abonează-te

Articole similare