Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Turcia se intoarce la Istanbul (Expo Center, 5-7 martie 2020)

Cea de-a opta editie a Busworld Turcia, organizata de Busworld International si partenerul sau local HKF Trade Fairs, va avea loc pe 5-7 martie 2020, la Istanbul Expo Center. Evenimentul, care are loc odata a doi ani, revine in capitala economica a Turciei, dupa ce in 2018 s-a desfasurat la Izmir.

Printre expozantii care au confirmat deja pentru aceasta editie – 114 in total – se numara Anadolu Isuzu, Karsan, Otokar, Bur-Can, Can Can, Erduman si Karada?. Lisat include nu mai putin de 40 de expozanti noi din Turcia, China, Germania, Portugalia, Spania, Suedia si Taiwan. Unul dintre acestia este Makersan, din Turcia, care prezinta o solutie inedita: cheia unica, care deschide usi, cale de bagaje, compartimentul motorului, containere si alte usi de interior.
In aceeasi perioada cu targul se va organiza si cea de-a patra editie Busworld Academy Congress. Tema generala a seminarelor ce vor avea loc este „Sisteme sustenabile de autobuze pentru orase inteligente“. Populatia urbana este in crestere, iar pana in 2050 se estimeaza ca nu mai putin de 70% din populatia globului va locui la oras. Nevoia de mobilitate este evidenta, in paralel cu reducerea aglomeratiei, a zgomotului si a poluarii. Prin urmare, se impune gasirea de solutii tehnologii, a caror implementare sa fie sustinuta pe termen lung de clasa politica. Accesul la congres este gratuit, insa este necesara inregistrarea participarii in prealabil. Partenerii conferintelor sunt Tohob, Istab, WRI, UCLG si Ministerul de Comert din Turcia.

Articole similare

Ad