Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Audit al beneficiilor pentru angajati, solutia pentru o rata de retentie ridicata

Leader Team Broker, jucator specializat in managementul riscurilor si distribuirea politelor de asigurari, a intermediat in 2019 prime de 5,6 milioane de euro, in crestere cu 26% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat al companiei.

Strategia de dezvoltare din 2019 a condus la un avans al veniturilor companiei cu 22%, fata de anul anterior, aproape de pragul de 1 milion de euro. In 2019, compania Leader Team, care reprezinta in Romania produse ale societatilor de asigurari de pe piata Lloyd’s a introdus in portofoliu mai multe polite de asigurare corelate cu nevoile identificate in piata locala, produse care au reusit sa performeze la scurt timp de la lansare. „Polita de asigurare de risc cibernetic (cyber risk) si raspundere profesionala dedicata companiilor IT&C, produs dedicat companiilor din domeniul tehnologiei, au fost extrem de apreciate de Fintech-urile romanesti cu activitate internationala. Produsele sunt cu atat mai interesante cu cat acopera si amenzile GDPR ce decurg din expunerea datelor clientilor in afara companiei, risc care, cel putin pe piata locala are nevoie de management aplicat”, a declarat Alexandra Elena Durbaca, Director executiv Leader Team Broker.
Chiar daca asigurarile auto standard – RCA si CASCO si-au pastrat o pondere semnificativa in portofoliul primelor intermediate de companie, asigurarile de sanatate si viata au devenit a III-a cea mai importanta polita in top, pe clase de asigurari, cu o pondere de 13,5%. In 2019, una din zece polite intermediate a venit din domeniul property, in timp ce politele de raspunderi au reprezentat 8%. 
Compania a lansat in 2019 primul audit al beneficiilor pentru angajati care poate ridica rata de retentie a acestora in companii cu 20-25% si poate salva pentru companie pana la 40% din bugetul investit in pachetul salarial. Auditul are o abordare completa si complexa intrucat in acest proiect sunt implicati avocati, specialisti in domeniul HR, specialisti GDPR si pe domeniul fiscal. 

Articole similare

Ad