Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Zece firme de transport isi disputa trofeul anual acordat de revista Tranzit pentru „Cel mai eficient transportator din Romania”

In numai cateva zile, revista Tranzit va premia excelenta in transporturile, expeditiile si logistica efectuate in Romania. Pentru titlul de „Cel mai eficient operator de transport din Romania” s-au calificat zece operatori de transport, dintre care cinci cu capital strain – Arcese Transport, Carrion Expedition, Duvenbeck Logistik, Logistic E van Wijk si Transcondor – si cinci cu capital romanesc – Aquila Part Prod Com, Dianthus Company, Dunca Expeditii, International Lazar Company si Total NSA.
 

In desemnarea castigatorului, revista Tranzit ia in considerare rezultatele financiare – profit, cifra de afacere – din ultimii patru ani, cat este in mare parte ciclul de utilizare a unui ansamblu de autotractor+semiremorca, pentru ca profitul rezultat din vanzarea vehiculelor amortizate sa nu influenteze rezultatele finale. De asemenea, se mai iau in considerare tipul de activitate prestata – transport (numai intracomunitar, international, intern), expeditii, distributie, service auto etc. – strategia de business, precum si buna reputatie in randul clientilor, furnizorilor, dar si al angajatilor.
De asemenea, votul publicului va conta si pentru premiile de popularitate pentru managerii de transport din Romania. Nominalizatii de anul acesta sunt: Simion Apreutesei (International Alexander), Romeo Dunca (Dunca Expeditii), Decebal Popescu (Cartrans Preda), Dorin Jurjut (Ravitex) si Viorel Anghelescu (Vio Trans Grup).
Participantii la Gala Tranzit de pe 23 octombrie, de la Cluj, isi vor putea vota favoritii pentru premiile de popularitate chiar in ziua conferintei.
Cei care au comentarii sau opinii de exprimat referitoare la cine credeti ca ar merita sa castige titlul de „cel mai eficient transportator din Romania” sunt rugati sa isi exprime parerea pe forum sau, anonim, prin email catre redactia Tranzit: office@traficmedia.ro.

Articole similare

Ad