Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Automobil Rom

Anadolu Automobil Rom, importatorul autobuzelor Isuzu in Romania, propune o gama completa de autobuze si autocare, pentru orice tip de aplicatie.

Visigo: lider pe segmentul midi-autocarelor
Combinand avantajele unui vehicul de dimensiuni reduse cu cele ale unui autocar, Visigo este partenerul ideal pentru rutele pe distante medii si scurte, excursii sau tururi panoramice. Vehiculul, de 9,5 m lungime, este propulsat de motor Cummins, ce dezvolta 244 CP la 2.100 rpm, iar de la jumatatea lui 2018 va putea fi comandat cu un motor mai puternic, de 320 CP. Cu o capacitate de transport de 39 de locuri, Visigo este usor de manevrat in toate situatiile de trafic. In plus, dispune acum de un nou pachet de sisteme de siguranta, ce include, printre altele, Mobileye Shield PlusTM, unul dintre cele mai avansate sisteme de evitare a coliziunii.
 

Pasagerii Visigo beneficiaza de conditii excelente de calatorie, gratie design-ului interior placut si functional si scaunelor rabatabile, cu optiunea de deplasare spre culor, pentru mai mult loc. Capacitatea calelor de bagaje este de 5,5 m3.

Citiport: transport urban inteligent
Isuzu Citiport asigura transport facil si confortabil in interiorul oraselor pentru toate categoriile de pasageri, sub deviza „transport fara obstacole“. Accesul la bord se face cu usurinta, Citiport fiind prevazut cu functie de ingenunchere la oprirea in statii. Zona destinata caruciorului este usor de identificat gratie culorii diferite. Pentru pasagerii cu probleme de auz sunt montate monitoare speciale de informare, iar sistemul audio cu contrast vocal este usor de folosit de catre nevazatori. Autobuzul beneficiaza de pachet complet de echipari de siguranta, ce include EBS, intarder cu trei trepte integrat in cutia de viteze, asistenta la plecarea din rampa si frana de stationare.
Cabina soferului este separata de salonul pasagerilor prin perete despartitor. Bordul este organizat ergonomic si este integrat pe coloana de directie, astfel incat ajustarea pozitiei la volan nu obstructioneaza vizibilitatea asupra comenzilor si indicatorilor de la bord. Scaunul pe perna de aer, cu multiple optiuni de reglare a pozitiei, si geamul lateral cu actionare electrica contribuie la confortul soferului. Acesta beneficiaza de vizibilitate foarte buna in trafic, gratie camerelor de filmat cu display integrat in bord.

Citibus: optimizarea capacitatilor de transport
Autobuzul urban de 9,5 m lungime a fost special conceput pentru a raspunde cerintelor vechilor metropole, cu stradute inguste, dar si localitatilor mai mici sau zonelor urbane mai putin populate. In acelasi timp, tot mai multe orase investesc in mijloace de transport de capacitate medie, pentru optimizarea utilizarii flotei si a emisiilor poluante.
Citibus ofera conditii optime de transport, cu o investitie initiala mai redusa si costuri de operare sub cele ale autobuzelor conventionale, de 12 m lungime. Este propulsat de motorul Cummins de 4,5 l, ce dezvolta 213 CP.

Turquoise: ideal pentru interurban
Turquoise este unul dintre cele mai populare autobuze marca Anadolu. Vehiculul este propulsat de motorul Isuzu common-rail de 190 CP si ofera conditii excelente de calatorie, mai ales ca poate fi configurat cu numeroase dotari optionale, inclusiv pentru transport VIP. Este echipat standard cu ABS, ASR, tahograf digital, preincalzitor, aer conditionat si senzori pentru parcarea cu spatele. Capacitatea maxima este de 33 de locuri, insa in functie de aplicatii se poate opta pentru mai putine scaune si un layout personalizat.

Seria Novo: confort unui autobuz mare, cu costuri „mini“
Autobuzele seriei Novo sunt concepute special pentru a raspunde cerintelor de transport ale grupurilor medii si mici, de pana la 29 de pasageri. Sunt dotate cu motoare Isuzu, ce dezvolta 190 CP, la 2.600 rpm, iar special pentru piata europeana sunt disponibile configuratiile Standard si Ultra, in functie de clasa de confort aleasa.
Isuzu Novociti este solutia Anadolu pentru transportul urban si suburban in zone cu mai putini locuitori. La finele lui 2017, producatorul turc a lansat versiunea Novociti Life, noul midibuz cu podea complet coborata, adaptat transportului persoanelor cu mobilitate redusa. Vehiculul are o constructie inovatoare, cu motorul amplasat in partea din spate, pentru a permite contructia podelei coborate. In acest fel se obtine si un nivel scazut al zgomotului la interior. Novociti Life urmeaza sa intre in productia de serie la inceputul lui 2018.

Articole similare