Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trans.eu – Mai mult decat o bursa de transport

Ne aflam in era vitezei, unde este foarte important sa fii prezent pe piata si, mai mult, in pas cu noile tendinte. Industria se dezvolta pe zi ce trece, odata cu mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, intregul lant de transport si aprovizionare.
Trans.eu sprijina comunitatea de transport inca din 2004, venind cu o serie de instrumente si aplicatii moderne, destinate sa fluidizeze activitatea operatorilor de transport si sa faciliteze managementul transportului intr-un mod eficient. Pe scurt, Trans.eu reprezinta o platforma ce uneste transportatorii, expeditorii, producatorii si comerciantii din Europa, formand o comunitate de peste 36.000 de companii ce incheie tranzactii zilnic. Bursa ofera utilizatorilor sai oportunitatea de a avea acces constant la peste 200.000 de oferte de transport in fiecare zi, dar si acces la baza de date de peste 36.000 de companii verificate din bransa.
 

Compania de origine poloneza functioneaza dupa o serie de valori bine definite, destinate dezvoltarii sanatoase a industriei. Siguranta predomina in activitatea specialistilor Trans.eu, de la verificarea in mai multe stadii a companiilor membre, la aplicatii software ce folosesc sisteme de securitate de ultima generatie. In aceeasi idee, Trans.eu a dezvoltat si indexul TransRisk, optiunea care reflecta gradul de incredere a companiilor membre, astfel incat orice abatere de la valorile comunitatii poate degrada profilul unui utilizator si poate descuraja gasirea de noi clienti. Asadar, este in interesul tuturor membrilor sa lucreze intr-un mod corect, fara riscuri, facand din baza de date a Trans.eu o comunitate de incredere.
Pe langa bursa de transport, Trans.eu ofera solutii inovatoare si suport pentru toate etapele din managementul transportului.
TransMessenger – Aplicatie gratuita ce faciliteaza comunicarea cu clientii, angajatii sau partenerii si faciliteaza negocierile sau schimbul de documente online.
TransExpress – Bursa de transport pe telefonul mobil, ce permite cautarea de oferte in functie de locatia vehiculului, pentru a eficientiza transportul cand sunteti in miscare si pentru a prelua oferte noi de pe traseu.
TransParking – Aplicatie gratuita, indispensabila pentru soferii care doresc sa gaseasca un loc de parcare pe traseu. Contine o baza de date impresionanta cu parcarile din Europa, ce include detalii precum: facilitati, securitate, grad de ocupare, si multe altele, in timp real.
TransInkasso – Serviciul de recuperare debite dedicat membrilor Trans.eu, creat pentru eventualitatea in care un membru nu primeste plata pentru serviciile prestate catre alta companie.
TransINFO – Interfata de stiri online, actualizata permanent cu noutati ce provin din surse de incredere, de la jurnalisti din domeniu si de la utilizatori zilnici, precum soferi care sunt martori la evenimente in timp real.
TransTask – Optiune pe Platforma Trans.eu prin care soferul poate primi anumite sarcini de la birou, direct in aplicatie, fara a exista riscul de pierdere a informatiilor.
Asadar, Trans.eu reprezinta o intreaga comunitate ce contribuie, alaturi de toate companiile membre, la dezvoltarea industriei, odata cu tendintele pietei.
Pentru a vedea mai multe detalii despre bursa, aplicatii si cum sa faceti parte din comunitatea Trans.eu, vizitati site-ul https://www.trans.eu/ro.

Articole similare