Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KLG Europe Logistics aniverseaza 100 de ani

KLG Romania a sarbatorit pe 18 mai 100 de ani de prezenta pe piata de logistica a grupului KLG Europe Logistics, printr-un concept inedit ”Just Imagine…”, destinat clientilor si partenerilor din toate colturile lumii. Grupul si-a inceput activitatea ca afacere de familie, intr-un mic orasel din Olanda, Luyksgestel, la initiativa bunicului fondatorilor actuali, Ad si Kees Kuijken. Parte a KLG Europe Logistics, KLG Romania activeaza pe piata locala de peste 12 ani.
La evenimentul din Bucuresti au participat mai mult de 250 de persoane, printre care clienti, parteneri si fondatorii KLG Europe Logistics, care s-au bucurat de numeroase momente speciale.
 

Propunandu-si sa continue sa provoace imaginatia, KLG Romania, a prezentat in cadrul evenimentului primul depozit KLG de pe Luna.
Tot aici a fost anuntata deschiderea unui nou hub in tara si extinderea cu inca 45.000 m2 a sediului din Bolintin Deal. „Am strabatut un drum lung de 100 de ani in care am invatat, ne-am dezvoltat si am realizat performante deosebite, avand in spate o echipa puternica, de care suntem mandri. De 100 de ani sfidam conventionalul si depasim barierele clasice pentru a oferi fara exceptie calitate, inovatie si servicii ireprosabile. Ne autodepasim constant stiind ca viitorul e cu un pas mai aproape si imaginandu-ne ca nu exista limite”, a declarat Dragos Geletu, directorul general KLG Romania.
Activitatea traditionala a KLG Europe Logistics s-a concentrat inca de la inceput asupra gasirii de solutii de transport international de marfuri si logistica. Grupul are birouri proprii localizate strategic in Olanda, Marea Britanie, Romania si China.

Articole similare

Ad