Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua generatie Combo Life

Opel a prezentat in premiera, luna trecuta, noua generatie Combo, incepand cu modelul Life, destinat transportului de pasageri. Vehiculul este versatil si bine echipat si poate fi utilizat cu succes in aplicatii de shuttle/VIP, in configuratie de cinci sau sapte locuri. Versiunea de transport marfa este asteptata in toamna.
 

Povestea Combo a inceput in 1986, cu modelul de transport marfa, cel mai mic pe segmentul vehiculelor comerciale usoare. Acum, 32 de ani mai tarziu, cea de-a cincea generatie a fost dezvoltata plecand de la conceptul de autoturism, iar prima versiune disponibila este cea de transport pasageri – Combo Life. Vehiculul poate fi comandat in configuratii de cinci sau sapte locuri, avand lungimi de 4,40 si respectiv 4,75 m.
Combo Life poate fi propulsat de motorul diesel, de 1,5 l, in variante de la 76 la 130 CP, in tandem cu transmisie manuala. Special, versiunea cea mai puternica, de 130 CP, este disponibila optional si cu cutie automata de viteze, cu opt trepte. De asemenea, se poate echipa si cu motor pe benzina, de 110 CP.

Articole similare