Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Move Expert lanseaza aplicatia mobila pentru transportatori

Move Expert a lansat o aplicatie mobila prin care conducatorii auto detasati in Franta, Germania si Austria vor putea sa dispuna oricand de certificate, in format electronic, mai ales in caz de control. Aplicatia, denumita „Move Expert app”, poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store de catre toti clientii Move Expert (in prezent, nu mai putin de 6.000 de companii de transport). Treptat, urmeaza sa fie adaugate functionalitati noi, atat pentru soferi, cat si pentru societatile de transport.
 

Move Expert app este disponibila in zece limbi si ofera soferilor o versiune digitala a certificatelor valabile, on line sau off line, plus verificarea in timp real a datei de expirare a fiecarui certificat. In curand, vor fi adaugate si informatii privind controalele rutiere si vor putea fi accesate alte servicii ale grupului, cum ar fi rezervari de feribot, rambursare de TVA, ser-vicii carduri de carburant, taxe de drum etc.
Serviciile Move Expert pentru gestiunea personalului detasat includ – pe langa Move Expert app – inregistrarea completa online, gestiunea administrativa simplificata a tuturor soferilor, intocmirea si gestiunea automata a tuturor certificatelor eliberate de site-urile oficiale din Franta, Germania si Austria.

Articole similare