Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks livreaza 14 autogunoiere compactoare catre Financiar Urban

Financiar Urban a achizitionat in aprilie 2018 o autogunoiera compactoare de 15 m3 montata pe sasiu Ford Trucks 1833DC, iar dupa doua luni de exploatare a cumparat inca 13 echipamente similare, confirmand astfel succesul de care se bucura Ford Trucks, dupa numai un an de activitate, pe piata romaneasca a autovehiculelor specializate, datorita camioanelor sale robuste, simple si adaptate perfect nevoilor operatorilor.
Asa cum declara George Rizea, administratorul Financiar Urban, „in cadrul colaborarii cu Cefin Trucks am apreciat in mod special corectitudinea si promptitudinea serviciilor oferite, alaturi de calitatea demonstrata de prima autogunoiera cumparata“.
 

Configuratia aleasa de operatorul de salubritate este destinata unor misiuni urbane si interurbane si include motor Ecotorq de 9 l, Euro 6, de 330 CP, sasiu robust si lant cinematic cu raport mic, care permit un consum redus de carburant si un cuplu motor mare, alaturi de suprastructuri compactoare simple si fiabile.
Vehiculele au fost livrate cu sistem GPS si abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat, care permite managementului companiei sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de vehicul (kilometraj, consum, pozitie, eficienta stilului de condus) si functioneaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informatii.
Iar solutia financiara de care a beneficiat Financiar Urban a fost pusa la dispozitie prin parteneriatul Ford Trucks – Motoractive IFN S.A.

Articole similare