Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz va investi 100 de milioane de euro in fabrica din Vreden

Bordul director al companiei germane a aprobat primul pas al investitiei, asa cum a declarat presedintele Andreas Schmitz (foto). Fabrica din Vreden este centrul de expertiza Schmitz Cargobull pentru izoterme si va deveni astfel sediul unei fabrici digitale si automate care combina personalizari de top, standarde inalte de calitate si costuri cat mai mici de productie, si care astfel va cunoaste o expansiune atat din punct de vedere al capacitatii, cat si al diversitatii portofoliului.
 

Investitia face parte din Strategia 2025, prin care producatorul isi propune sa devina liderul pietei globale de izoterme si platforme si liderul pietei europene de basculante. De aceea in ultimul an productia la Vreden a crescut de la 76 la 100 de semiremorci frigorifice pe zi.
Datorita celor mai recente investitii a fost extinsa deja capacitatea in Panevezys (Lituania), mai ales in ceea ce priveste facilitatile de producere a spumei pentru panourile FERROPLAST®. Iar in octombrie 2019 aici vor fi adaugate doua linii de productie in plus, pentru asamblarea semiremorcilor izoterme S.KO si a caroseriilor izoterme M.KO, astfel incat capacitatea fabricii se va triplat de la circa 10 unitati/zi in 2017 la 30 din aprilie 2019. Extinderea are loc deoarece fabrica din Lituania a fost un real succes in asamblarea si producerea de solutii personalizate de transport pentru Europa de Est.
Acum, ca Schmitz a devenit liderul pietei europene a semiremorcilor frigorifice, cu o cota de circa 55%, solutiile personalizate vor fi impartite pe segmente individuale, ca farmaceutice, marfuri congelate, distributie, produse proaspete etc. Iar sistemul telematic TrailerConnect® va fi montat standard pe aceste semiremorci.

Articole similare