Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ceremonia de premiere IFOY 2019 va avea loc la Hofburg (Viena)

Castigatorii premiilor IFOY 2019 vor fi anuntati pe 26 aprilie, la Hofburg (Viena), in fata celor peste 600 de oaspeti internationali, apartinand in special comunitatii afacerilor de transport si intralogistica. In colaborare cu LOGISTIK.Kurier si Camera de Comert a Austriei (WKO), evenimentul IFOY Award Night va avea loc in premiera cu ocazia galei HERMES Transport.Logistics.Award. „Viena este unul dintre cele mai importante orase pentru congrese din lume, iar Hofburg este un cadru stralucit pentru premierea realizarilor exceptionale din intralogistica“, spune Sascha Schmel, Managing Director al Asociatiei pentru Manipularea Marfurilor si Intralogistica din cadrul VDMA.
 

Alexander Klacska, seful diviziei federale a WKO, completeaza: „datorita cooperarii dintre IFOY si HERMES Transport.Logistics.Award, am reusit sa cream o scena mare pentru logistica europeana. Acesta pare a fi punctul culminant al sectorului de logistica in 2019.“
HERMES Transport.Logistics.Award, care se acorda anual de catre WKO si LOGISTIK.Kurier, este considerat cel mai important premiu austriac pentru realizari remarcabile in logistica, iar gala anuala desfasurata in sala de bal a Palatului Hofburg din Viena este punctul fierbinte al industriei logistice austriece.
Premiul IFOY este considerat cel mai important premiu international de inovare in domeniul intralogistic. Juriul este format din 28 de redactori-sefi ai unor publicatii de logistica de top din 19 tari, inclusiv revista Tranzit din Romania. Sponsorul IFOY Award este Asociatia VDMA Materials Handling and Intralogistics.
Testele IFOY 2019 se vor desfasura in perioada 1-8 martie 2019 pe terenul expozitional al ­Deutsche Messe din Hanovra, Germania.

Articole similare

Ad