Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pachete premium pentru un plus de eficienta si confort

MAN a lansat la IAA Hanovra 2018 editia speciala XLION (in care „X“ vine de la „Extreme“ si trimite si la competitia Ironman Europe, in care producatorul este sponsor oficial), care se caracterizeaza prin performante ridicate in exploatare, robustete si fiabilitate, drept pentru care imaginea sa a fost asociata cu aceea a atletilor de triatlon. Este vorba de vehicule adaptate mai bine la cerintele speciale ale fiecarui segment de transport – pe distante lungi, distributie sau de materiale de constructii – si care includ MAN DigitalServices si permit accesul la conditii exclusiviste pentru contractele de intretinere si reparatii. In afara de echipamente specifice segmentului premium si optionale alese in functie de tara, camioanele au un aspect deosebit, sigla XLION pe usi si leul desenat pe laterale.
 

Echipamentele au fost combinate astfel incat firmele de transport sa beneficieze de dotari ce cresc eficienta, iar soferii, de dotari ce cresc confortul.
Modelul XLION pentru transport pe distante lungi este disponibil pentru seria TGX cu motor de cel putin 460 CP, mergand chiar pana la 640 CP, iar dotarile de top din cabina, care nu doar sporesc confortul, ci contribuie si la un aspect deosebit al acesteia, includ sistem de sonorizare MAN, lumini de zi pe LED si insertii cromate pe bara de protectie.
XLION Traction este disponibil pentru seria TGS cu motor de 460 si 500 CP si ofera pachetul specific aplicatiilor din constructii, alaturi de sistem de sonorizare MAN, lumini de zi pe LED si functionalitate off road pentru ABS, ceea ce sporeste siguranta si robustetea. Pachetul presupune si un design al interiorului care rezista mai bine la murdarie, in culoarea Ciment Urban, un deflector de aer sub motor, care previne circulatia prafului, o treapta laterala pentru sofer si protectie impotriva pietrelor.
XLION Distribution este disponibil pentru seriile TGL si TGM cu doua axe, destinate mersului pe sosele, indiferent de dimensiunea cabinei sau de puterea motorului, si include aer conditionat, hands free pentru telefoane mobile si sistem de sonorizare MAN, dar si volan multifunctional, scaun confortabil pentru sofer s.a.
Toate cele trei modele speciale combina echipamentele de inalta calitate cu conditii speciale after sales pentru contractele de intretinere Comfort si Comfort Super.
In plus, in functie de cerintele si de modelele de pe fiecare piata, dealerii pot oferi pachete speciale ce includ anumite echipamente, conditii financiare si intretinere: Style Package, Safety Package sau instalare personalizata din portofoliul MAN Truck Modification.
Toate camioanele XLION dispun de MAN Essential si de MAN ServiceCare, incluse standard in oferta MAN Digital Services, iar MAN Advanced este gratuit pentru primele sase luni, ca si pachetul MAN Perform pentru transport pe distante lungi sau MAN Compliant, pentru constructii sau distributie.
MAN Essentials constituie baza pentru folosirea serviciilor digitale, transmite pozitia vehiculelor la fiecare 15 minute si ofera informatii si analize despre camioane. MAN ServiceCare permite transmiterea catre dealerii MAN a datelor despre vehicul in vederea planificarii programarii in service, ceea ce le permite si celor care se ocupa de aprovizionarea cu piese sa fie pregatiti din timp, pentru ca perioada de imobilizare sa fie cat mai scurta. MAN Advanced ofera acces la informatii despre camion si analize corespunzatoare din ultimele 25 de luni, iar MAN Compliant ajuta la descarcarea si arhivarea datelor din cardul soferului si din tahograf.
Productia camioanelor XLION incepe in prima parte a lui 2019.

Articole similare

Ad