Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cardurile DKV, o solutie completa

 Cu circa 90.000 de clienti in toata Europa, 1,4 milioane de carduri si cutii active care lucreaza in fiecare zi si un numar de puncte de acceptare a acestor carduri de peste 45.000 in 40 de tari, DKV ofera servicii legate de carburant, taxe de drum, returnarea de TVA si accize, reparatii si asistenta, plus o platforma de operare pe internet. DKV, care anul trecut a deschis operatiunile directe si in Romania, a simplificat modul de operare al cardurilor, existand in prezent doar doua tipuri de codificare, respectiv un mod limitat la taxe, carburant si alte lucruri esentiale, si un mod mai larg, in care se stabilesc, impreuna cu clientii, anumite limite valorice.
 

In ceea ce priveste carburantul, este important ca punctele de alimentare sa fie suficient de raspandite. „Acoperim intreaga Europa prin parteneriate cu toate brandurile, cu toti producatorii mari, dar si cu companiile independente specializate in camioane. In plus, acoperim si plata taxelor de autostrada, venind chiar in sprijinul Comisiei Europene, in sensul in care se doreste, pe viitor, unificarea sistemului de taxare a drumurilor din Europa”, a precizat Florin Marin, responsabil vanzari DKV (foto).
DKV asigura recuperarea TVA in toate tarile membre UE, inclusiv din documente fiscale ce nu sunt emise prin companie. In plus, „DKV poate obtine imbunatatirea fluxului de numerar prin facturare neta de TVA, ceea ce inseamna de fapt o creditare in aceeasi factura a TVA aferenta tuturor tranzactiilor efectuate in factura respectiva”, a mai spus Florin Marin. De asemenea, DKV poate recupera si acciza pe carburanti in tari ca Belgia, Franta si Slovenia, prin sistemul Euro Route Service.
Si, pentru ca nu intotdeauna lucrurile functioneaza cum trebuie, DKV a dezvoltat un serviciu european de call center, 24/24 h. „Incercam sa aliniem lucrurile astfel incat oricine solicita asistenta, oriunde in Europa, sa poate suna si comunica in limba lui, indiferent ca solicita servicii privind anvelopele, reparatiile, asistenta rapida, ajustarea preturilor de service sau livrarea de numerar pentru plata amenzilor”, a completat Florin Marin.

Articole similare