Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua TC eMap®, harta interactiva pentru calcularea rutelor si tracking

TimoCom a prezentat la sfarsitul lui aprilie noua aplicatie TC eMap®, o inovatie pe piata burselor de transport. Este vorba de un sistem de urmarire a vehiculelor prin GPS, ce ofera o platforma unica pentru toate sistemele telematice existente. Cu ajutorul TC eMap, atat transportatorul, cat si beneficiarul marfii pot urmari autovehiculul in orice moment, avand transparenta, eficienta in comunicare si, in acelasi timp, siguranta. Noul program TC eMap® va fi lansat oficial la Transport und Logistik, care are loc la inceputul lui iunie la München, Germania.
 

TimoCom Soft und Hardware GmbH va lansa luna aceasta noul sistem „track&trace” TC eMap®, care le ofera atat operatorilor de transport – clienti TimoCom – cat si partenerilor acestora, posibilitatea de a urmari in timp real vehiculele si marfa transportata. Programul este usor de folosit, avand posibilitatea de a afisa simultan chiar si 10 camioane, si atunci cand acestea sunt dotate cu sisteme telematice diferite. Pentru ca principalul avantaj al TC eMap® este aducerea in comun a tuturor sistemelor de monitorizare a flotelor pe o singura platforma. Practic, se elimina telefoanele intre transportator si casa de expeditie, pentru ca toate vehiculele pot fi vizualizate on-line. Si se poate vedea si daca pe acelasi camion se fac grupaje. Comunicarea este mai rapida, iar in versiunea on-line, pe langa toate functiile de pozitionare si informare disponibile, exista si o rubrica de observatii, unde operatorul poate adauga comentarii atunci cand este nevoie, tocmai pentru a asigura vizibilitate maxima asupra transportului.

Localizare prin satelit, pentru maximum de transparenta
Serviciul de urmarire si localizare a marfii este foarte util pentru beneficiarul acesteia, deoarece vede in permanenta unde este marfa. Pe langa harta GPS se poate accesa si functia de urmarire prin satelit, care arata efectiv unde se afla vehiculul la un anumit moment. O noua pozitie a acestuia este incarcata la fiecare 15 minute. Nu este neaparat necesar sa fie localizat un autocamion, poate fi vorba si de o semiremorca sau de un container. Singura conditie este sa fie echipat pentru urmarirea prin satelit.
Pentru toate vehiculele din flota sunt disponibili trei indicatori: verde (daca vehiculul s-a miscat in ultimele 15 minute), galben (daca nu s-a miscat si atunci pot fi verificate cauzele – blocaje in trafic etc.) si rosu (nu sunt transmise informatii si, din nou, se pot cere lamuriri). In momentul accesarii sistemului on-line se pot primi detalii si despre traficul rutier.

Articole similare