Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii ingenioase pentru aplicatii specializate

Gama de echipamente Combilift acopera o paleta larga de aplicatii, inclusiv manipularea marfurilor de dimensiuni si greutati exceptionale. Producatorul irlandez ofera solutii dedicate pentru toate sectoarele industriale, in Romania clientii fiind mai ales din domeniile forestier si petrolier. CeMAT a fost platforma ideala pentru a alinia noutati pe toate gamele.
 
Combilift s-a remarcat inca de la inceput prin tehnologia inovatoare de deplasare a stivuitoarelor in patru directii, din 1998 si pana in prezent fiind vandute nu mai putin de 22.000 de echipamente in toata lumea.
Producatorul irlandez a expus la CeMAT 22 de modele, standul de dimensiuni generoase incluzand si o zona special amenajata pentru demonstratii si spectacole cu stivuitoare, in centrul atentiei fiind popularele modele ale seriei CB, cu capacitati de operare de pana la 4 t. S-a optat pentru prezentarea cate unui echipament din fiecare clasa principala de modele, pentru manipularea marfurilor foarte lungi sau de dimensiuni neobisnuite – paleti, containere, alte marfuri supra-dimensionate sau combinatii intre toate acestea.

Combi-WR si Combi-WR 4, in premiera la CeMAT
De la lansarea primelor echipamente de manipulat si pana in prezent, producatorul irlandez a dezvoltat solutii de stivuit avand capacitati cuprinse intre 1.450 kg si 80 t. Cele mai mici reach-stacker-e din oferta sunt versiunile Combi-WR si Combi-WR 4 cu deplasare multi-direc­tionala, ultimul primind si premiul pentru ergonomie din partea industriei britanice de logistica.
Gama WR („walkie reach“) a fost dezvoltata ca urmare a cererii clientilor pentru echipamente mai mici, destinate manevrarii marfurilor usoare, deopotriva paletizate sau lungi. Combi-WR sunt foarte bune in special in zone inguste. Pentru a elimina riscul coliziunilor si a imbunatati, in acelasi timp, vizibilitatea, echipamentul este prevazut cu un sistem patentat multi-pozitional de manevrare a incarcaturii, ce permite rotirea rotii spate paralel cu acesta inspre sasiu si inapoi, astfel incat operatorul ramane in permanenta in lateral si nu intre echipament si raft.
Modelele WR, care au la baza tehnologia pe curent alternativ, au o capacitate de incarcare de 1.450 kg si inaltime maxima de operare de 4,2 m. Prevazute cu directie controlata electronic, pantograh si comenzi amplasate pe lateral, acestea sunt singurele reach-stacker-e manuale care pot lucra in interiorul culoarelor de depozitare unde distanta intre paleti este de 2,1 m.

Seria C ramane cea mai populara
Gama de stivuitoare Combilift C ramane cea mai populara din portofoliu. La CeMAT au fost expuse sase modele, acoperind o plaja de aplicatii de la 3 la 14 t. Printre acestea s-au numarat C5000XL cu cabina mare si amprenta mare la sol, dedicat aplicatiilor pe teren dur si accidentat, precum si C14000, pentru operatiuni grele.

Articole similare

Ad