Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii inteligente pentru flotele viitorului

„Cheltuielile operationale au scazut cu 20% in ultimul an datorita solutiilor telematice WebEye.”
„Acum pot sa-mi gestionez flota mult mai simplu si eficient, solutiile WebEye imi ofera toate informatiile astfel incat sa putem ajusta din mers strategia de business.”
„Am redus semnificativ cheltuielile companiei noastre cu ajutorul solutiilor WebEye, care ne ajuta sa organizam mai eficient flota.”
 

Acestea sunt opinii pe care clientii nostri ni le impartasesc adesea si care pentru noi reprezinta o confirmare a efortului pe care il facem, acela de a oferi solutii inovatoare pentru un management inteligent al flotelor.
WebEye Romania, parte a companiei WebEye din Ungaria, pune la dispozitia managerilor din transporturi instrumentele necesare pentru buna gestionare a flotei auto, indiferent de dimensiunea ei. WebEye are solutii pentru eficientizarea programului de condus, pentru operatiuni mai „verzi”, cu un impact redus asupra mediului inconjurator, si ofera personalului de pe teren (soferilor), echipelor de back office si managerilor elementele necesare pentru a fi mai creativi si mai eficienti.
Amintim dintre solutiile WebEye cateva dintre cele mai noi functii ale eTachograph-ului, eDownload si eControl, instrumente esentiale intr-un domeniu atat de competitiv, la nivel global, cum sunt transporturile.
Functia eDownload face posibil ca datele din tahograful digital sa fie accesibile transportatorilor si online, indiferent de locatia vehiculelor, fie ca acestea se afla in tara sau in strainatate. Acest lucru simplifica semnificativ activitatea unei firme, avand in vedere ca soferii pot transmite datele tahografului, in termenul de 28 de zile prevazut de lege, fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze la sediul firmei. Se scutesc astfel timp si bani care s-ar fi pierdut pe drumuri inutile, se maresc capacitatea de transport si rata de utilizare a vehiculului.
eControl optimizeaza gestionarea timpului de condus, astfel incat flota sa poata fi folosita la capacitate maxima. Se elimina timpii morti si se evita eventuale amenzi generate de nerespectarea programului de condus reglementat de Comisia Europeana.
Aflati totul despre solutiile telematice WebEye accesand http://ro.webeye.eu/

Articole similare