Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

200 lei pentru tranzitul Timisoarei

Luni, la Timisoara a fost aprobata procedura de administrare a taxei de trazit a orasului, de 200 lei. Aceasta trebuie platita de vehiculele de transport marfa de peste 7,5 tone care, desi au rute ocolitoare, tranziteaza orasul. Vor fi scutiti de plata acestei taxe cei care nu au la dispozitie rute ocolitoare si trebuie sa strabata orasul ca sa ajunga la destinatie.
 

Ca atare, cei care vor tranzita orasul pe ruta str. Gheorghe Adam (de la intersectia cu Calea Dorobantilor)-str. Avram Imbroane- str. Aristide Demetriade- str. Divizia 9 Cavalerie- str. Amurgului si retur vor plati taxa de tranzit, ruta ocolitoare fiind Arad-( A1, DN69) Centura Timisoarei-Calea Dorobantilor-str. Andrei Saguna-str. Baba Dochia-str. Stefan Octavian Iosif-str. Stefan cel Mare-Calea Stan Vidrighin- B-dul Doctor Iosif Bulbuca-B-dul Liviu Rebreanu- Calea Sagului iesirea din Timisoara tur-retur.
Desi saptamana trecuta primarul fusese de acord ca plata sa se faca cu ajutorul tichetelor vandute in benzinarii sau prin eBanking, luni procedura de plata s-a schimbat astfel ca acum sunt alte doua variante: online, accesand site-ul www.dfmt.ro, adica site-ul Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara, sau la casieria Directiei Fiscale.
Daca plata se face online, soferul trebuie sa aiba asupra lui dovada, unde sa fie mentionat numarul de inmatriculare al vehiculului sau ansamblului de vehicule si perioada pentru care a fost achitata.

Articole similare

Ad