Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEMT-urile nu pot fi utilizate in statele restrictionate prin stampila rosie

Autorizatia CEMT nu poate fi utilizata pe teritoriul statelor membre CEMT restrictionate prin stampila rosie cu indicativul statelor respective (de exemplu: A – Austria, GR – Grecia, I – Italia, H – Ungaria si RUS – Federatia Rusa).
Tranzitarea teritoriilor statelor restrictionate pe autorizatia CEMT se poate face in cazul statelor membre UE utilizand copia conforma a licentei de transport sau un alt mod de transport si utilizand o autorizatie din contingentul bilateral pentru statele non-UE.
 

In acest caz, autorizatia CEMT trebuie sa ramana la bordul vehiculului de la punctul de incarcare la punctul de descarcare.
In cazul in care punctul de incarcare/descarcare al unui transport international in trafic direct sau „terta tara” este situat pe teritoriul unui stat restrictionat pe o autorizatie CEMT, utilizarea acestei autorizatii nu este permisa pe teritoriul statului restrictionat, pe teritoriul statelor CEMT situate pe itinerariul transportului respectiv si nici pe teritoriul statului CEMT unde este situat punctul de incarcare sau descarcare.

Articole similare

Ad