Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CeMAT isi extinde prezenta internationala

Targul de intralogistica CeMAT 2014, care se va desfasura in perioada 19-23 mai la Hanovra, se asteapta sa atraga mai mult de 1.000 de expozanti din 40 de tari care vor ocupa peste 120.000 m2 din spatiul expozitional, conform organizatorilor. „Mai mult de 60% dintre expozanti sunt din afara Germaniei. Aceasta este o confirmare ferma a pozitiei CeMAT de principal targ in intralogistica“, a spus Andreas Gruchow, membru al Deutsche Messe Managing Board.
 

“Avand in vedere ca reteaua CeMAT s-a extins in 100 de tari, suntem extrem de bine pozitionati pentru a oferi industriei intralogistice platforma de care are nevoie pentru dezvoltarea internationala a businessului“, a adaugat acesta.
In plus fata de expozantii germani, CeMAT 2014 va alinia o suita solida de producatori din Belgia, China, Franta, Marea Britanie, Italia Olanda, Suedia si Spania. Expozitia se bucura de un interes crescut al expozantilor din SUA. „Anul acesta, asociatia industriei intralogistice din SUA, MHI va organiza pentru prima data propriul pavilion la CeMAT. Pavilionul va fi utilizat ca platforma pentru a expune tehnica membrilor”, a mai spus Andreas Gruchow.
Mai mult de 20 de companii americane, printre care Battery Watering Technologies, Fortna, Orbis, Sackett Systems, Seegrid, Kennedy Group, Power Designers USA, Deltrol, Autoquip si Rotacaster vor expune la CeMAT.

Articole similare

Ad