Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai spinoase probleme legislative vor fi dezbatute la Conferinta Tranzit din 1 aprilie, de la Bucuresti

Auditul energetic si cel al ambalajelor: noi provocari ale industriei de transport si logistica“ este tema primei conferinte organizata in acest an de revista Tranzit si care va avea loc la Bucuresti, la hotelul Crowne Plaza. Ca de fiecare data vom avea si un panel pe probleme de legislatie, in cadrul caruia vor fi abordate cele mai importante chestiuni aflate in curs de reglementare si dezbatere la aceasta ora.

Licentierea vehiculelor de 2,4-3,5 t si controlul in trafic al acestor vehicule va fi unul dintre subiecte, in legatura cu acesta urmand sa fie atinsa si problema pirateriei si in ce masura licentierea vehiculelor mai mici de distributie va permite o sanctionare reala a „piratilor” din transportul de marfa. Partenerii de discutie pe aceasta tema vor fi reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane, Politiei Romane si Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier.
 

Deputatul Lucian Sova, membru in Comisia de Industrie si Servicii din Parlamentul Romaniei ne va oferi ultimele noutati in materie de proiecte legislative aflate in acest moment in dezbatere, inclusiv OUG 11/2013 si modificarea OG 43/1997 in vederea amenzilor aplicate pentru depasirile de greutate in cazul vehiculelor de transport marfa.
Nu in ultimul rand, reprezentantii asociatiilor profesionale vor intra in dialog atat cu participantii, cat si cu reprezentantii autoritatilor, pentru a discuta despre pozitia carausilor in comisiile de negocieri organizate la Ministerul Transporturilor si despre obiectivele patronatelor pentru urmatoarea perioada.

Articole similare

Ad