Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autonet Mobility Show

Autonet Import, liderul de piata al distribuitorilor de piese si servicii auto din Romania, va invita, intre 24 si 25 octombrie, la Autonet Mobility Show Bucuresti.

Evenimentul, care se va desfasura la Romaero Baneasa, are deja o traditie de trei ani si aduce la standurile sale profesionisti din domeniul reparatiilor auto, operatori de flote si vehicule comerciale, dar si vizitatori interesati de ultimele noutati pe care le ofera cei peste 100 de expozanti, reprezentanti ai celor mai importante companii producatoare de piese si accesorii auto, echipamente de service, precum si alte produse si servicii destinate vehiculelor de orice tip.
 

Autonet Mobility Show se desfasoara impreuna cu Salonul Auto Bucuresti & Accesorii si ofera celor care decid sa ii calce pragul prezentari si demonstratii tehnice, o expozitie cuprinzatoare de piese de schimb si accesorii auto si concepte de service, pentru a enumera doar cateva dintre atractiile cu caracter tehnic ale evenimentului. Vizitatorii vor avea, de asemenea, ocazia de a se relaxa, printre altele, incercand simulatoarele auto, luand parte la degustarile de vin si admirand vehicule noi si clasice la expozitia SAB&A.

Articole similare

Ad