Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN va lansa in 2018 un autobuz electric

Producatorul german MAN a anuntat ca lucreaza in prezent la un model de autobuz urban electric BEV (Bus Electric Vehicle). Vehiculul ar trebui sa fie gata pentru testare in 2018 si va intra in productia de serie anul urmator.
Lion’s City BEV va fi disponibil in variantele de 12 si 18 m lungime si la dezvoltarea acestuia se vor folosi sinergiile din cadrul grupului VW. Oportunitatile de incarcare a bateriilor sunt multiple, de la alimentarea pe timp de noapte la diferitele variante de incarcare in cursul zilei, la capat de linie sau in trafic.
 

Pe segmentul de transport public, MAN ofera in prezent o gama completa de modele si solutii. Lion’s City este disponibil atat in variante diesel si biodiesel, cu ulei vegetal hidrotratat (HVO), cat si CNG, biogaz si hibrid. In 2015, nu mai putin de 35% din totalul autobuzelor urbane livrate au fost cu sisteme alternative de propulsie, iar pe segmentul gazului natural comprimat cota de piata detinuta de MAN este de 39%. Cele mai recente livrari de autobuze CNG au fost catre Ljubljana, Slovenia (30 de unitati), Kaposvar (40) si Miskolc (75), in Ungaria.

Articole similare

Ad