Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks devine importatorul Ford Trucks

Cefin Trucks a fost numit importatorul si distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks in Romania, urmand sa ofere servicii de vanzare, post-vanzare si distributie de piese de schimb. Activitatea noii operatiuni va incepe in Bucuresti, la sediul central al companiei, si se va extinde prin reteaua proprie de distributie sau a unor parteneri special selectati in acest sens, retea care va acoperi cel putin 8 locatii pana in anul 2018.
 

„Suntem mandri ca am fost selectati de catre echipa Ford Trucks, la finalul unui proces de evaluare si selectie foarte riguros, derulat pe parcursul unui an. Este o mare onoare pentru Cefin Trucks sa reprezinte un brand de acest nivel in Romania”, a spus cu ocazia noului parteneriat Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks. Importatorul va aloca activitatii Ford Trucks in Romania intreaga sa retea si infrastructura de vanzare si post-vanzare vehicule comerciale, urmand a fi adaugata o capitalizare de 1.5 milioane euro pentru ca activitatea comerciala sa inceapa in forta si pentru a fi asigurata finantarea de stoc necesara. „Activitatile existente (comercializarea de vehicule rulate si service) vor fi pilonii dezvoltarii acestei noi operatiuni. Baza materiala a companiei va fi transferata noii operatiuni comerciale dedicate Ford Trucks: angajati profesionisti, sisteme, baze de date de clienti, o echipa de management testata si o afacere in derulare.“, se mai arata in comunicatul Cefin. Operatiunile vor fi conduse de la sediul central din Bucuresti al Cefin Trucks, care are o suprafata totala de 47.139 mp, din care suprafata construita: 8.559 mp, iar atelierul de service masoara 2.400 mp. Aria initiala de acoperire a retelei va fi formata din Bucuresti, Timisoara, Arad si Deva. Pentru 2017, primul an integral de activitate, Cefin Trucks planuieste vanzarea a 185 de unitati noi Ford Trucks, ajungand la 300 de unitati in 2018 (acest volum se va adauga celui de vanzari de camioane rulate realizat de companie). Contributia Ford Trucks la cifra de afaceri a companiei este estimata la peste 12 milioane de euro, in anul 2017.
Pentru a sustine lansarea Ford Trucks pe piata, mai spune importatorul, clientii vor beneficia de termeni preferentiali pentru achizitiile in leasing, in cadrul colaborarii cu UniCredit Leasing, care se extinde si la nivelul finantarii stocurilor. Mai mult, fiecare vehicul va veni echipat cu un sistem furnizat de Viasat Romania, care ii va permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de camioane (kilometraj, consum, pozitie), gata sa fie integrat in orice sistem ERP de companie sau sa fie folosit ca furnizor independent de informatii. Va fi oferit gratuit un abonament de doi ani la acest sistem fiecarui proprietar de vehicul.

Gama de produse Ford Trucks
Noua gama de produse se va adresa proprietarilor de flote de dimensiune medie sau mare, care activeaza in segmentul constructiilor, al distributiei locale si al institutiilor publice (in special municipalitati), cu nevoi de transport foarte specializat. Ford Trucks ofera 3 serii de produse – Road, Construction si Tractors.

Articole similare

Ad