Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ultra-Seal anunta noi distribuitori pentru Regatul Unit, Norvegia si Tarile de Jos

Ultra-Seal a incheiat acorduri cu Trans UK Equipment Management Limited, Truck&Trailer Industry Norway AS si VDL Weweler Parts pentru drepturile de distributie in vederea comercializarii Ultra-Seal pe pietele britanica, norvegiana si olandeza.
Trans UK are peste 40 de ani de experienta in industria transporturilor, este specializata in inchirierea si leasingul semiremorcilor si administrarea parcurilor de remorci si are un portofoliu de peste 1.000 de active in Regatul Unit si Europa. Compania are sediul in Tamworth, in apropierea Birmingham-ului, si va distribui produsul Ultra-Seal clientilor OEM si beneficiarilor din depozitul sau central. In plus, Trans UK este partenerul oficial al remorcilor Kögel in Regatul Unit si ofera o gama variata de tipuri de remorci si sasiuri port-container, dispunand de un numar de asistenta paneuropean, disponibil non-stop.
 

Truck & Trailer Industry Norway si VDL Weweler Parts sunt filiale ale VDL Groep. TTI este liderul pietei de piese de schimb pentru vehicule comerciale din Norvegia. TTI dispune de patru capacitati de stocare proprii si 16 ateliere in parteneriat si poate acoperi toata suprafata Norvegiei pe distante de 50 km.
VDL Weweler Parts dispune de cinci capacitati de stocare in Tarile de Jos si se axeaza pe comercializarea si servicii de post-vanzare de piese de camioane si remorci pentru industria transporturilor profesionale.
Compania-mama, VDL Groep, cu circa 13.000 de angajati si o cifra de afaceri combinata preconizata de trei miliarde de euro in 2016, este un lider industrial international axat pe proiectarea, productia si comercializarea de produse semifabricate, autobuze si autocare, alter produse finite si asamblarea de vehicule pentru pasageri. VDL Groep detine un numar de 89 de companii, active in 19tari.
Preluand exemplul celor de la Krone, companii precum DSV, ICTS, Ancotrans, TIP Trailers Sweden, MAN-dealer Rosiervandenosch Mezger Rent&Service, dar si altele, au inceput sa foloseasca Ultra-Seal. Mezger detine un parc auto mixt de 500 de unitati camion si remorca, avand ca zona de operare sudul Germaniei. Mezger este specializata pe inchirierea si intretinerea parcului sau auto, avand sediul in Möckmühl, langa Heilbronn, si un numar 32 de angajati (la birou si in atelier).
Dupa ce Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH a aprobat introducerea Ultra-Seal in noua serie de anvelope Easy Rider, Westlake a aprobat oficial utilizarea Ultra-Seal in propriile pneuri, fabricate de ZC Rubber Group.
„Agentul suprem de prelungire a vietii pneurilor” este un lichid de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil.
Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita lucrari de intretinere suplimentare. Ultra-Seal protejeaza mediul si ofera soferilor un plus de siguranta.

Articole similare

Ad