Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WindSoft isi anunta prezenta targul „Transport Logistic“ de la Munchen

In perioada 9-12 mai 2017, WindSoft participa, alaturi de ProAct Infoware, la targul „Transport Logistic”, cu solutii software de top pentru piata de transport si logistica, in Hala B2, stand 119.
„Este pentru a doua oara in istoria companiei, cand  participam la cel mai mare targ international dedicat companiilor de transport si logistica. De data aceasta, la Munchen, suntem onorati sa fim reprezentati de ProAct Infoware, premium reseller al produselor noastre pe piata internationala. Avem solutii software stabile, dezvoltate pentru nevoile pietei, ce reprezinta o optiune clara pentru comaniile care isi doresc inovatia in business-ul de transport si logistica.”, a declarat Stefan Nedelus, Manager General WindSoft.
 

WindSoft va lansa aici solutiile de top dezvoltate pentru companiile de transport, alaturi de ProAct Infoware. Astfel, furnizorul de solutii software din Olanda, devine premium reseller WindSoft si creaza noi oportunitati de dezvoltare a portofoliului de clienti WindSoft pe piata internationala.
„Sistemele software WindSoft au fost dezvoltate special pentru companiile de transport si logistica, asigurand un management eficient si un control sporit, in timp real, al proceselor de business.
Totodata, solutiile prezente la targ asigura optimizara fluxurilor operationale si reducerea pierderilor, ceea ce duce la un management strategic orientat catre progres.“, spune Cosmin Lixandru, Business Developer ProAct Infoware.
De peste 16 ani, WindSoft dezvolta solutii software complete pentru industria de transport si logistica din Romania. Portofoliul companiei numara peste 500 de proiecte implementate cu succes, iar know-how-ul acumulat de-a lungul timpului aduce valoare adaugata companiilor de transport care are ca scop inovatia si dezvoltarea organica.

Articole similare

Ad