News  | 
16.02.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
1

Ford face schimbari la fabrica de la Craiova pentru a pregati lansarea productiei noului model EcoSport, care va incepe in aceasta toamna.Transformarea din interiorul fabricii a inceput deja si modificari importante au fost realizate in timpul perioadei de remont din iarna in doua sectii principale ale fabricii, si anume „Montaj General” si „Caroserii”.
Transformarile fac parte din investitia suplimentara de 200 de milioane de euro anuntata de Ford in luna martie a anului trecut pentru productia noului SUV compact EcoSport la Craiova.
 

Sectia „Caroserii”, unde in prezent functioneaza 320 de roboti pentru a sprijini productia B-MAX, trece acum prin schimbari semnificative, deoarece 190 de noi roboti multifunctionali sunt in curs de instalare, iar acest lucru va avea contributii cantitative si calitative majore asupra produsului final. Aproape jumatate din investitia anuntata pentru lansarea productiei modelului EcoSport este folosita in sectia „Caroserii”, care este una dintre cele mai avansate sectii din punct de vedere tehnologic din sistemul de productie Ford pe plan global, se mai arata in comunicatul de presa.
Alte schimbari relevante au fost aduse in sectia „Montaj General”, acolo unde acum se produce un B-MAX la fiecare 100 de secunde. Aici, linia de „Finitie” ( Trim) a fost extinsa, lasand loc noilor statii de lucru necesare pentru fabricarea modelului EcoSport. De asemenea, conveyorul cu lant de la nivelul median a fost extins cu 20-30 metri si a fost instalat un nou elevator modern, simplu si fiabil.
„Suntem la zi cu tot ceea cetine de procesul de transformare a fabricii de la Craiova, care este din ce in ce mai mai aproape sa primeasca noul model EcoSport pe liniile sale de productie. Echipele noastre sunt pe deplin dedicate sa asigure o lansare excelenta a produsului cu atat mai mult cu cat vrem sa aratam ca fabrica de la Craiova este „caminul” potrivit pentru noul EcoSport datorita oamenilor si operatiunilor excelente de care Ford dispune aici”, a declarat John Oldham, Presedintele Ford Romania. De la preluarea fabricii din Craiova in 2008, Ford a investit aici pana acum peste 1 miliard de euro in productia de vehicule si motoare. Productia lui B-MAX si a motorului EcoBoost de 1,0 litri este asigurata de 2.630 de angajati.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or