Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EUROPART are o noua filiala la Ramnicu Valcea

EUROPART isi extinde prezenta pe piata din Sud-Vest a Romaniei prin deschiderea unui nou punct de lucru la Ramnicu Valcea. Noua filiala va consolida reteaua de sucursale a companiei si va face legatura dintre sucursalele aflate in vestul si centrultarii cu regiunile din sud-vestul Romania, situate in zonele Valcea, Gorj, Olt, Dolj si Mehedinti. „Regiunea Valcea reprezinta o oportunitate de dezvolvare mare in ceea ce priveste planurile de afaceri si obiectivele pe care ni le-am propus pe termen lung. Cu aceasta deschidere ne facem intrarea in Sud-Vestul Olteniei si va constitui baza pentru viitoarea retea EUROPART ROMPART in aceasta regiune”, a spus Siegfried Ludwig, managerul EUROPART din Romania.
 

Datorita acestei extinderi, EUROPART poate asigura o disponibilitate mai mare a produselor din marca proprie in aceste regiuni. Cu aceasta deschidere, EUROPART ROMPART a ajuns acum la un total de unsprezece sucursale in Romania. „Aceasta sucursala reprezinta un pas important si firesc in dezvoltarea EUROPART ROMPART si extinderea catre regiuni noi. Localizarea pe Valea Oltului ne ofera doua beneficii extraordinare: o cale de acces facila la clientii deja existenti din vestultarii si oportunitarea de a dezvolta noi relatii cu clienti din sudul Romaniei”, spune dl. Ludwig.
Noua sucursala de la Valcea se afla in vecinatatea drumului european E81, in incinta showroom-ului Automarshal Ramnicu Valcea. Gama de produse EUROPART Premium Parts include acum peste 7.000 de articole, la care anual se adauga inca 500 de produse noi. In plus fata de consumabilele pentru atelier cum ar fi produse chimice, uleiuri si scule, se pot gasi o selectie larga de piese pentru ax, frana si suspensie, accesorii pentru motor, iluminat si electrice si alte tipuri de echipamente. In sortimentul EUROPART Premium Parts puteti gasi articole precum discuri de frana, tampoane, dar si filtre, stergatoare de parbriz si pompe de apa.
Fiecare produs din marca proprie EUROPART este testat si certificat conform standardelor germane prin audituri externe si interne pentru fiecare produs in parte. O alta dovada a respectarii standardelor de calitate inalta pentru produsele din marca proprie este utilizarea unor piese, cum ar fi placute de frana, discuri de frana si altele, in cadrul European Truck Race Championship. Piesele din marca proprie EUROPART au fost testate, aprobate si utilizate in conditiile extreme ale acestor curse de camioane, in care toate piesele folosite au dovedit cele mai bune performante si fiabilitate exceptionala – produsele din marca proprie EUROPART sunt "Truck Race Aproved".

Articole similare

Ad