Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bursele pot influenta preturile de transport

Revista Tranzit organizeaza prima sa conferinta de logistica si distributie din acest an „Auditul energetic si cel al ambalajelor: noi provocari ale industriei de transport si logistica”, pe 1 aprilie, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti.
Una dintre temele conferintei „Cum iti gasesti cea mai buna oferta de transport de pe piata? Care este rolul burselor de transport in stabilirea tarifelor de transport de pe piata? E mai eficient sa apelezi la bursele de transport decat sa-ti constitui propriile relatii de parteneriat cu firmele de transport?“, va fi dezbatuta cu participarea a patru dintre cele mai importante burse de transport din Romania.
 

Bursele de transport sunt deja folosite de majoritatea transportatorilor, dar si a clientilor. Acestea au reusit sa aduca intr-un singur loc cererea si oferta de piata, dar au avut si rolul de a elimina din piata multi „tepari”. Sunt si companii ce considera ca bursele de transport ofera doar o comparatie de pret, fara sa garanteze cumva siguranta marfii sau a incasarii contravalorii transporturilor. Asa incat au preferat sa lucreze doar cu parteneri prin contracte pe termen lung. Baza supravietuirii in activitatea de transport sunt in continuare contractele pe termen lung.

Articole similare

Ad