Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 semiremorci noi vandute in primul an de activitate in Romania

Ecomax a vandut anul trecut in Romania 10 semiremorci BERGERecotrail, din care cinci mega, patru standard si una pentru transport de bobine. Dintre acestea, cinci au fost cumparate de acelasi client, care face transport de marfuri generale si material lemnos. Fiind primul an de prezenta pe piata noastra, „a fost greu, asa cum ne-am asteptat“, arata Alex Hosu, directorul de vanzari al companiei, dar in 2015 se estimeaza ca se vor vinde 30 de semiremorci noi, din care patru – doua mega si doua standard – erau deja comandate la final de 2014.
 

Principalele optionale solicitate de clientii romani au fost axa liftanta, codul XL si echipari pentru transport de bauturi, cadre multifunctionale cu 68 de puncte de ancorare (toate acestea si pentru semiremorci standard, si pentru mega), inaltimea interioara de 2,8 m si uneori obloanele sau cuva pentru transport de bobine (pentru prelatele standard) sau cinci randuri de scanduri de aluminiu si acoperis liftabil (pentru modelele mega).
La final de 2014, Ecomax avea un stoc minim, de trei semiremorci standard noi, si acces la stocul producatorului. Termenul de livrare este de opt saptamani sau, pentru comenzi urgente de 1-2 unitati, de patru saptamani.
Jumatate dintre clienti au optat in 2014 pentru credit/cash, iar cealalta jumatate, pentru leasing. …

Articole similare

Ad