Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din martie incepe reabilitarea podului Giurgiu-Ruse

Contractul de reabilitare a Podului peste Dunare in sensul Giurgiu – Ruse a fost atribuit in octombrie 2014 Asocierii Collini Lavori S.p.A. – Tecnic Consulting Engineering, iar in luna noiembrie 2014 s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor. Contractul are o perioada de 16 luni, investitia fiind finantata din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POS-T 2007 – 2013. Din cele 16 luni, 2 luni reprezinta perioada de proiectare, care se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie 2015. Dupa finalizarea perioadei de proiectare va incepe perioada de executie a lucrarilor, insa din cauza conditiilor meteorologice caracteristice perioadei de iarna, executia propriu zisa va fi posibila incepand cu luna martie 2015. Precizam ca lucrarile de reabilitare urmeaza a fi finalizate pana la 31 decembrie 2015.
 

Potrivit contractului, in afara de lucrarile de reparare si consolidare a podului, se vor realiza si lucrari de reabilitare a drumului pana la punctul de acces vamal. Potrivit contractului, responsabilitatea proiectarii ii revine in totalitate antreprenorului, avand o perioada de garantie de 2 ani.
Antreprenorul este obligat sa isi faca propriile studii si sa asigure desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta pe parcursul derularii contractului.
Pana la inceperea lucrarilor in martie 2015, CNADNR SA executa lucrari de reparatii, ca masura provizorie de asigurare a desfasurarii in conditii de siguranta a traficului rutier.

Articole similare

Ad