Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

30 de zile pana la ExpoTranzit

EXPO TRANZIT 2016Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru ExpoTranzit, care va avea loc intre 21 si 23 aprilie la Grand Hotel Italia, la Cluj-Napoca. Tematica bogata – discutii despre furturile din camioane, logistica automotive, salariul minim in Germania, costul/km, logistica de produse alimentare si farmaceutice, liberalizarea transporturilor de persoane etc. – a atras pana acum cateva sute de companii care si-au rezervat locuri in salile de conferinte organizate cu ocazia targului.
Pentru ultima zi, targul de joburi prilejuieste de asemenea doua conferinte adresate angajatorilor si celor care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in domeniul transporturilor, retail si logistica, in care se va lua in discutie, impreuna cu reprezentanti ai universitatilor din Bucuresti, Pitesti si Cluj, eforturile facute de mediul academic de a adapta programa universitara la nevoile industriei.
 

Programul complet al conferintelor desfasurate cu ocazia ExpoTranzit poate fi urmarit si pe pagina oficiala a targului: http://tranzit-expo.traficmedia.ro
Dar ExpoTranzit inseamna mai mult decat aceste conferinte cu speakeri de talie internationala. Peste 40 de expozanti se pregatesc cu autovehicule si oferte speciale pentru intalnirea cu publicul specializat pe transporturi si distributie.
Cei care doresc sa fie prezenti la cea mai importanta manifestare din domeniul transporturilor si logisticii din Romania sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul expozitiei sau direct pe email: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad