Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai importante companii de transport si logistica din Romania isi disputa premiile oferite de revista Tranzit

Pe 17 octombrie, la Cluj-Napoca, revista Tranzit ii va premia pe cei mai eficienti transportatori si companii de logistica din Romania in prezenta a aproape 500 de participanti, directori de firme de transport si logistica, precum si reprezentanti ai industriei de camioane si echipamente.
Printre finalistii de la categoria „Cel mai eficient transportator roman” se numara companii care au mai trecut prin evaluarile editiilor anterioare ale competitiei, precum Dianthus Company, care a castigat doi ani la rand aceasta competitie, Aquila Prod Com, Com Divers Auto Ro, Duvenbeck Logistik, Dunca Expeditii, Transpeco Logistics & Distribution, International Lazar Company, cat si altele nou-intrate, precum Carrion Expedition, Total NSA, Fartud, International Alexander, Filip, Interfrigo Logistics sau Trans Euro Express 94.
 

Printre companiile de logistica din finala competitiei „Cel mai eficient operator de logistica din Romania” se numara castigatorii de anii trecuti – Gefco Romania si Schenker Romtrans – dar si All Cargo Express, Delamode Romania, FM Romania, Gebruder Weiss, DSV Solutions, Gopet Romania, Karl Heinz Dietrich International, KLG Europe Logistics, Kuehne + Nagel, Norbert Dentressangle Roumanie si Transmec.
Clasamentele finale ale celor doua categorii vor fi facute public cu ocazia Galei Tranzit, iar cei prezenti la conferinta vor avea ocazia de a-si vota favoritii pe tot parcursul zilei.
La conferinta premergatoare Galei Tranzit, vom lua in discutie, in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Transporturilor si ai Autoritatii Rutiere Romane, noutatile legislative, din tara si din Europa, cu impact asupra activitatii transportatorilor in perioada urmatoare:
– Acciza la motorina – cine va decide cum se face decontarea, Ministerul Transporturilor sau Finantele?
– Amenzile din Franta si Belgia pe AETR reduc avantul esticilor catre aceste destinatii
– Distributia de CEMT-uri pe 2015 etc.
De asemenea, vom arata care au fost rezultate ale controalelor ISCTR in 2014 si estimari pentru 2015, cum pot fi evitate amenzile pe timp de conducere si odihna si alte aspecte ale AETR.
In acelasi timp, revista Tranzit va premia Iveco Daily cu trofeul International Van of the Year 2015 si Renault Trucks T cu trofeul International Truck of the Year 2015, in calitate de membru al celor doua jurii internationale. De asemenea, replici ale trofeelor International Forklift of the Year vor fi inmanate reprezentantilor Wylze Logistik, Toyota Romania, Still Motostivuitoare si Util.
Participantii vor avea ocazia de a testa autovehicule DAF, Iveco, Koegel, Krone, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Renault Trucks, Scania, Schmitz Cargobull si Volvo Trucks si vor putea discuta cu reprezentantii distribuitorilor acestor firme in Romania.
Iar seara se va incheia cu un recital Florin Ristei Band pana dupa miezul noptii.
Cei care doresc mai multe informatii despre posibilitatile de a participa la conferinta Tranzit de la Cluj sunt rugati sa ne contacteze la tel. : 021 777 06 98-99, e-mail: office@traficmedia.ro.


parteneri Gala Tranzit 2014
 

Articole similare

Ad